Abiline kohal ja kohe-kohe saame tugevaks!

Mängukal käies oled võib-olla märganud, et seal toimetab meie uus abiline. 3.mail paigaldati mururobot ja nüüd ta seal toimetab! Leader programmist saadud rahalise toega oleme saanud endale tubli töölise Tõnu. Suvel tuleb meil endal ainult muruääri trimmerdada nüüd. Selleks tuleb graafik stendile.

Turvalisus enne kõike! Ole sõbralik ja ettevaatlik. Lase robotil tööd teha. Robotit puutuda, ega talle ette jääda ei tohi! Kui märkad murul suuremaid oksi või muid takistusi korja need ära. Üldiselt on roboti tööaeg sätitud selliselt, et mängimist mitte segada.

Imelikud ehitustööd platsil on ettevalmistus välijõusaaliks. 4.juunil tuleb avamine ja ühine spordipäev. Täpsemat infot jagame varsti. 

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja /  Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja /  Muuda )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.